Katinkulta

Pohjoismaiden monipuolisin
ja tasokkain lomakeskus

Katinkulta loma-asunnot

Katinkullan kylpyläliput loma-asunnon mukana 50 €/7 lipun ranneke, erikseen 70 €/7 lippua.
Katin Golfin viikkopelioikeudet.

Katinkulta on Suomen ja koko Pohjoismaiden monipuolisin ja tasokkain lomakeskus. Saman katon alla on hotelli, klubirakennus, kylpylä, kuntoilu ja pelitilat sekä viihtyisät ravintolat. Ja ympärillä upeat loma-asunnot ja mahtavat maisemat.

Katinkullan loma-asunnot tarjoavat upeat näkymät Vuokatin hiihtokeskukseen ja Kainuun maisemiin. Asunnot sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla Nuasjärven rannalla, lähellä monia aktiivisen loman aktiviteetteja, kuten hiihtoa, laskettelua, luistelua, golfia, vaellusta.

Loma-asuntojen sisustus on moderni ja viihtyisä, ja ne ovat täysin varusteltuja kaiken tarvittavan mukavuuden takaamiseksi. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi/pakastin, sähköliesi/uuni ja mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin sekä tarvittavat keittiövälineet. Olohuoneessa on takka ja televisio, ja makuuhuoneissa on mukavat sängyt. Asunnoissa on myös sauna, joten voit rentoutua ja lämmetä loman aikana.

Lisänä loma-asunnoista löytyy koneellinen kuivauskaappi, internet-yhteys sekä kesäisin käytössä olevat kaasugrilli ja 2 polkupyörää.

Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät myös aina vuokrahintaan.

Lähellä sijaitsee yksityinen keilahalli ja S-market. Vuokatin laskuttelurinteille on matkaa noin 3 km