Kultakatti

2-4 mh ja 6-8 hlön huoneistot
katinkullan vieressä

Kultakatti loma-asunnot
2mh+parvi, 3mh+parvi, 4mh+parvi.

Kulta-Katin viihtyisät lomahuoneistot sijaitsevat Katinkulta Klubin läheisyydessä (1 km), lyhyen kävelymatkan päässä palveluista ja aktiviteeteista. Kulta-Katin lomahuoneistot ovat hyvin varusteltuja: huoneistoista löytyvät mm. sähköliesi/uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, avotakka, pyykinpesukone ja koneellinen kuivauskaappi.

Katinkullan kylpylän liput loma-asunnon mukana 50 €/7 lipun ranneke, erikseen 70 €/7 lippua.

Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Kulta-Katissa on 12 kpl paritaloja, huoneistokooltaan 91 m² (6 henkilölle) ja 103 m² (8 henkilölle). Kaikissa huoneistoissa on tupakeittiö, 2-4 makuuhuonetta, parvi, sauna ja takka.

Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Tilavat asunnot sopivat mainiosti perheille tai ystäväporukoille. Lisäksi asuntojen läheisyydessä on tarjolla paljon aktiviteetteja, kuten pyöräily- ja vaellusreittejä sekä lukuisia urheilumahdollisuuksia, kuten hiihto, laskettelu ja lautailu. Alueella on myös monia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia ruokia ja juomia.

Lähellä sijaitsee yksityinen keilahalli ja S-market. Vuokatin laskuttelurinteille on matkaa noin 2 km.

Kaiken kaikkiaan Vuokatin Kulta-Katit ovat täydellinen valinta, jos etsit laadukasta ja mukavaa loma-asuntoa Suokatin alueelta. Ne tarjoavat upeat puitteet lomalle ja lukemattomia mahdollisuuksia liikkua ja nauttia alueen luonnosta ja urheilusta.